Spiselige insekter
Mad og workshops

Velkommen til BUG AMOK Teamcooking

Spændende madskole for private, organisationer og virksomheder

BUG AMOK Teamcooking er Danmarks mest eksperimenterende madskole. Styrk holdånden og få i fællesskab en sjov og udfordrende madoplevelse med klimavenlige fødevarer på menuen.

Målet med madskolen er at viderebringe den nyeste viden indenfor insektgastronomi og vores kærlighed for klimavenlige fødevarer. Vi ønsker at inspirere jer til at lære mere om madlavning med sans for sæson, kvalitet og smag. Vores madkurser er noget særligt, da I på kurset lærer at tilberede nye og innovative proteinkilder, som et eksempel på at fremme bæredygtig madkultur.

 

Plads til alle

Hos madskolen er alle velkomne, der har lyst til at eksperimentere og lege med nye proteinressourcer, som spiselige insekter. Formålet med vores kurser er, at det skal være sjovt, inspirerende og spændende at stå bag gryderne i madskolen. Vi håber på, at I vil gå derfra med mod på at fortsætte derhjemme.

Få tilbud

Bestil et uforpligtende workshop-tilbud via formularen nedenfor eller kontakt Charlotte Bay, tlf.: 2195 9026

Lær om klimabevidst madlavning

Menuen varierer efter sæsonen og råvarerne vælges efter hensyn til klima, smag og tilgængelighed hos udvalgte lokale leverandører og landmænd. I vores madkurser vil vi forene gode råvarer, dyrevelfærd og bæredygtighed og vi vælger vores leverandører derefter og arbejder på at kompostere uundgåeligt bioaffald, samt mindske madspild. Resultatet vil sætte smag på jeres organisations brand og CSR og udvider jeres fælles madoplevelse.

Priser fra 795 kr/person ex. moms

 

  • Minimum 12 personer og fredag + lørdag er der 150 kr. ex moms i tillæg pr. person.

  • Madskole for op til 100 personer

  • 3 timers varighed fra feks. 18.00 - 21.00

  • Øl fra lokalt bryghus

  • Firmagave med opskrifter og produkter kan tilkøbes

Leverandør af kurser, foredrag og catering med insekter i hele Danmark

Institut for X, Skovgaardsgade 5C, 8000 Aarhus, Danmark | charlotte@bugamok.dk |  T: 2195 9026

Allergener: Folk med skaldyrsallergi kan opleve samme reaktioner med insekter