top of page

Foredrag

animal-2029725_1280_edited.png
Lettuce
Artichoke

Insekter er en fremragende smagsgiver, og de er nogle af nutidens mest hypede råvarer i den gastronomiske verden. Men alligevel er det ikke lige naturligt for alle at spise insekter. To milliarder spiser insekter hver dag på verdensplan. Så hvorfor skal vi snydes herhjemme, når de både er sunde, smager godt og produceres bæredygtigt?

 

Book et foredrag med insektkok Charlotte Bay fra BUG AMOK og lær mere om, hvordan du kan komme i gang med at lave mad med insekter og hvorfor insekter er det mest klimavenlige valg af kød.

 

Foredraget bygger på Charlottes facination af det uudforskede potentiale for spiselige insekter som hverdagsmad herhjemme, og hendes ønske om at udfordre madkultur og bæredygtighed. Hun har som erfaren foredragsholder besøgt biblioteker, virksomheder og skoler i hele landet. Selv landets forrige statsminister har spist med til bords med insekter på menuen.

 

Mad med insekter herhjemme er under stor udvikling, og Charlotte ønsker at invitere alle med til at udvikle fremtidens bæredygtige madlavning.

Pris for foredrag: 5500 kr. ex moms. og transport. 

Pris for foredrag inkl. insektsmagning: 6700 kr. ex. moms. og transport.

Sketched Button Mushroom
bottom of page