Spiselige insekter
Mad og workshops

Foredrag & insektsmagning

Få tilbud

Bestil et uforpligtende workshop-tilbud via formularen nedenfor eller kontakt Charlotte Bay, tlf.: 2195 9026

Insekter er en fremragende smagsgiver, og de er nogle af nutidens mest hypede råvarer i den gastronomiske verden. Men alligevel er det ikke lige naturligt for alle at spise insekter. To milliarder spiser insekter hver dag på verdensplan. Så hvorfor skal vi snydes herhjemme, når de både er sunde, smager godt og produceres bæredygtigt?

 

Book et foredrag med insektkok Charlotte Bay fra BUG AMOK og lær mere om, hvordan du kan komme i gang med at lave mad med insekter og hvorfor insekter er det mest klimavenlige valg af kød.

 

Foredraget bygger på Charlottes facination af det uudforskede potentiale for spiselige insekter som hverdagsmad herhjemme, og hendes ønske om at udfordre madkultur og bæredygtighed. Hun har som erfaren foredragsholder besøgt biblioteker, virksomheder og skoler i hele landet. Selv landets forrige statsminister har spist med til bords med insekter på menuen.

 

Mad med insekter herhjemme er under stor udvikling, og Charlotte ønsker at invitere alle med til at udvikle fremtidens bæredygtige madlavning.

Pris for foredrag: 5500 kr. ex moms. og transport. 

Pris for foredrag inkl. insektsmagning: 6700 kr. ex. moms. og transport.

Pernille Grønnegaard

IKEA FAMILY

Der var stor begejstring om det ”alternative” indslag. Flere skulle lige tage sig mod til, men var imponeret over hvor lækkert det hele smagte. Oplevelsen var et samtaleemne det meste af aftenen. 

Thomas Therkelsen

3R Kontor

"Vi fik besøg til et medarbejderarrangement og jeg skal love for vi fik en på opleveren. Det var en særdeles god oplevelse vi fik og Charlotte var super god til at formidle viden om fremtidensmad.

Charlotte kom til vores adresse hos 3R , hvilket gjorde det super nemt for os. Så vi vil til en tid anbefale andre at få besøg af BUG AMOK

Signe Ebenhard

Taarnby Bibliotek

Hvis du er interesseret i klimavenlig kost, så book et foredrag med Charlotte fra BUG AMOK, som ved en masse om, hvordan insekter er et bæredygtigt alternativ."

Leverandør af kurser, foredrag og catering med insekter i hele Danmark

Institut for X, Skovgaardsgade 5C, 8000 Aarhus, Danmark | charlotte@bugamok.dk |  T: 2195 9026

Allergener: Folk med skaldyrsallergi kan opleve samme reaktioner med insekter